OM KONICA MINOLTA

Våre verdier

Disse seks verdiene oppsummerer det vi tror på. De representerer vårt DNA, og definerer hvordan vi jobber og skaper relasjoner med våre partnere.

Vår historie

Den 140 år gamle oppstartsbedriften

Forvandling er alt vi gjør – ta en nærmere titt på historien vår.

Konica Minolta Norge

Dette kan vi tilby deg

IT-partner for bedrifter

Konica Minolta tilbyr IT-løsninger som forenkler IT hverdagen til bedrifter. Få mer oversikt, bedre kontroll på kostnadene og sikkerheten i bedriften din. 

Print og digitale løsninger

Bedrifter står i dag ovenfor en del utfordringer hvor Konica Minolta kan hjelpe. For eksempel ønsker du kanskje å redusere drifts- og administrasjonskostnader samtidig som du vil at bedriftens dokumenter og informasjon skal håndteres på en trygg og effektiv måte. Vår profesjonelle portefølje omfatter alt fra digitale dokumentsystemer til multifunksjonelle printere, som sikrer at du jobber kostnadseffektivt og smart.

Konica Minolta tilbyr bedrifter digitale dokumentsystemer. Digitalisering sikrer deg og din bedrift suksess på kontoret og lar deg bekymringsfritt jobbe der du er. Våre ekspertråd og tjenester bidrar til å skape en moderne og digital arbeidsplass.
 


Produksjonsprint

Kommersiell print i bedrifter og profesjonelle printtjenester har utviklet seg kraftig, særlig innen digitaltrykk.
Konica Minolta tilbyr de nyeste utskriftsløsningene, og du kan velge blant en rekke maskiner, tjenester og tilbehør som hjelper deg med å skape suksess og gode salgstall.

Når det gjelder profesjonell Inkjet har vi et stort utvalg av industrielle produkter, for eksempel printerhoder, printere for tekstil og etikettmaskiner. 
 
 

Optiske systemer for industriell bruk

Når det gjelder optisk teknologi er Konica Minolta globalt kjent for utvikling og produksjon av kameraer og linser, for eksempel digitale kinoprojektorer eller opplukkingslinser for Blu-ray-plater.

Vi tilbyr også optiske måleinstrumenter, som brukes for lyskilder (LED, OLED) og kvalitetskontroll av lysutstyr, lys i innendørs omgivelser, i tillegg til å måle fargen og lysstyrken på skjermer av smarttelefoner, TV-skjermer og farger i bildeler.

En av de mest bemerkelsesverdige prestasjonene våre i helsesektoren er utviklingen av et pulsoksymeter som måler oksygenmetningen i arterielt blod og pulsen, slik at man slipper å ta blodprøver. 
 


Funksjonelle materialer

Konica Minolta Inc. produserer en lang rekke filmer for ulike sektorer, for eksempel bilbransjen, bygg og arkitektur, teknologi og filmkunst. Våre fine filmer gir beskyttelse, termisk isolasjon, vannsikring, polarisering, luminescens og andre funksjoner som er spesifikke for hver bransje. Vi utvikler for eksempel svært reflekterende speilfilmer for speil som brukes innenfor bruksområder for fornybar energi, og funksjonelle filmer for bygg- og bilvinduer som sikrer energieffektivisering. 

Konica Minolta har også utviklet verdens mest effektive hvite OLED-panel (Organic Light Emitting Diode) (139 lm/W) og var den første i verden som begynte å masseprodusere plastsubstratbaserte, fleksible OLED-lyspaneler, både hvite og med justerbare farger. 

 

Helsevesenet

Konica Minolta Healthcare Business tilbyr løsninger for digital radiografi og ultralyd, integrert administrasjon av diagnostisk informasjon og medisinske IT-systemløsninger for sykehus og klinikker. Sammenlignet med filmskanning reduserer digital radiografi (DR) ikke bare røntgenstrålingens eksponering for pasienter, men det kan også vise bilder med høy oppløsning umiddelbart etter skanning. 

I tillegg har Konica Minolta levert verdens første digitale røntgenmammografisystemer som bruker fasekontrastteknologi, som gir ultimat bildekvalitet ved å kombinere høy skarphet og granularitet ved bruk av datamaskinassistert registrering av skygger som indikerer mistenkte brystkreftlesjoner.

 

Annen virksomhet

Konica Minolta har siden 1958 utviklet løsninger og tilknyttede teknologier for planetarier i Japan. Etter å ha tatt i bruk og foredlet mange teknologier på dette feltet i løpet av årene, responderer Konica Minolta på behovet til de som driver planetarier i Japan og som er interessert i å bruke fulldome-filmer, datagrafikk, videoprojeksjoner og multimediastrategier. 

Gå ikke glipp av gode råd og nyheter!

Få tips om hvordan du kan jobbe smartere.
Registrer deg her
Motta de siste nyhetene fra oss!